divendres, 9 d’agost del 2013

03/08/2013 II Memorial J Maria Puig - Masllorenç

Per començar les vacances, en Sergi, l'Ignasi i en Pere ens vam desplaçar fins a Masllorenç per gaudir del que prometia ser una bona cursa, fent 4 voltes a un circuit d'uns 15km i una altra volta a un circuit de 25km amb algun desnivell.

Aquesta vegada la visita del tandem pilotat per en Joan Font va marcar la cursa des de l'inici provocant l'escapada del dia que marcaria la classificació de la cursa. El company Hector Abad va estar molt atent i va demostrar el seu potencial seguint el ritme del tandem fins al final!

En Sergi es va posar a una bona escapada de 8 corredors arribant a meta en una bona posició.

En Pere va estar gran part de la cursa al pilot, però a la última volta va incrementar el ritme per provocar un tall a la última pujada i arribar amb un grup de 12 corredors.

Pel que fa a l'Ignasi va seguir recuperant sensacions en cursa.