divendres, 30 d’agost del 2013

24/08/2013 - CAMPEONATO ESPAÑA CICLISMO MASTER 30

Per acabar el periode de vacances dos membres del SALICRU - MAASAI TEAM, en Sergi i en Pere, vam anar cap a Múrcia per participar en el Campionat d'Espanya de Ciclisme Master 30.

Vam pedalar representant Catalunya, formant part de la Selecció Catalana de Ciclisme Master 30, d'esquerra a dreta: Hector Abad, David Pua, Carles Juncosa, Pere Amadó, Sergi Sales, Francesc Ivern, Alex Graus, Eladi Sanchez i el tècnic Joaquim Arroyo.

Després de la reunió tècnica per intentar planificar la cursa i definir el paper de cada corredor ens vam dirigir cap a la sortida a l'Avinguda Miguel Indurain. La cursa constaria de 6 voltes a un circuit exigent.

El tret de sortida es va donar puntualment a les 17:00h i des de bon començament el gran grup format per uns 180 corredors va agafar velocitat.

La primera volta va ser més o menys tranquil·la on la majoria de corredors no van tenir problemes per seguir el gran grup, però a partir de la segona volta els intents d'escapada eren constants i el grup anava perdent integrants a marxes forçades. Va ser a la tercera volta, quan el just vencedor de la prova, Antonio Martin, va decidir escapar-se amb solitari i arribar així al final (crònica RFEC).
Pel que fa a nosaltres ens vam anar repartint en diferents grupets de poques unitats. A la linia de meta (classificació) en Pere i en Carles van arribar al primer grup on es va disputar l'esprint per la tercera posició, llavors l'Àlex i finalment en Sergi, que va guanyar l'esprint del seu grup, i en David.

Tot i no acabar amb els millors resultats vam gaudir d'una carrera dura, de l'experiència de participar en una cursa d'aquesta importànica i del bon ambient que es respira a la selecció.

Degut a la duresa de la cursa, dels més de 180 corredors de la línia de sortida, només 72 van acabar la cursa.