dilluns, 29 de juliol del 2013

27/07/2013 XLI Trofeu Baix Penedès

Divendres a la nit no vam faltar a LA CITA, i vam gaudir de la nostre pujada nocturna al Turó de l'Home, la Xino-Xano


Els que dissabte volíem anar a competir al XLI Trofeu Baix Penedès de la categoria Elit/sub-23 vam intentar reservar cames, però ja se sap que el Turó de l'Home no baixa ni de nit!

Així doncs, dissabte a les 15:30h, en Ramon, en Sergi i en Pere a la línia de sortida de la cursa a Sant Jaume dels Domenys, de 130km de recorregut, amb molta calor i amb ganes de començar.



El circuit tenia forma de 8 amb 16 passos per meta i 8 voltes (cada 2 passos per meta era una volta) i gairebé un centenar de corredors a la sortida

Tot i que no era una cursa prioritària per nosaltres, pel temps que podem dedicar a pedalar aquestes distàncies a ritme de carrera ens van una mica grans, vam sortir amb les piles al màxim per intentar estar en una bona escapada.

En Pere va estar lluitant per aconseguir-ho durant les 3 primeres voltes, però la forta calor i el fort ritme van fer que s'hagués de replantejar la tàctica i baixar el ritme.


A partir d'aquí va ser el torn d'en Sergi, que va aconseguir rodar unes voltes en una bona escapada, però també va ser neutralitzat pel gran grup.



Per davant hi havia els autèntics galls de la categoria disputant-se la cursa. Darrera, un pilot conformista anava fent camí.

Vam arribar a la última volta molt tocats i amb alguna rampa, però ens vam emportar un bon entrenament de cara a properes cites. Classificació final.

Pel que fa a en Ramon, no va poder acabar la cursa, però com sempre, va lluitar com un autèntic MAASAI.


Gràcies a Ángel F.Santos per les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada