dilluns, 22 de juliol del 2013

20/07/2013 I Cursa Ciclista Festa Major 2013 Sant Julià de Vilatorta

De nou cap de setmana i de nou de carreres!

Aquesta vegada en Sergi, l'Ignasi en Cesc i en Pere, hem anat a Sant Julià de Vilatorta a gaudir d'una magnífica cursa organitzada pel Club Ciclista Calma.

Ens han preperat un circuit selectiu d'aproximadament 30km on hem fet 3 voltes.

La cursa era tipus Open, on hi podia participar tothom entre 17 i 49 (Juniors, Èlit, sub 23, Màster 30 i Màster 40).

Degut a l'elevat nombre d'inscrits (110 corredors) i al bon nivell dels participants, la cursa arrencava amb força. A partir de la segona volta la fatiga augmentava i un grup nombrós de corredors quedava fora de cursa al passar a més de 5min del cap de cursa. Finalment, només 48 corredors van acabar la cursa.

A la última volta i després d'enllaçar amb el grup davanter, en Pere, va aconseguir situar-se a una escapada amb 3 ciclistes més, que gràcies a la bona entesa, van arribar a meta sense ser atrapats pel grup perseguidor.

Després d'un sprint molt ajustat amb en Dani de MuntBikes, en Pere va aconseguir entrar en primera posició Master-30 i tercer classificat de la general, un molt bon resultat a una de les curses més guapes de la temporada!

Pel que fa a l'Ignasi i en Sergi van aconseguir defensar els colors i que l'equip es classifiqués en 4rta posició.

Podi classificació general: 1er Guillem Muñoz, 2on Oriol Colomé i 3er Pere Amadó

I per últim felicitar a la organització per aquesta gran carrera! Endavant!