diumenge, 24 de març del 2013

23/03/13 Challenge de Primavera a Mallorca. Gran Premi Cala d´Or

Aprofitant les nombroses curses que hi ha a Mallorca per Setmana Santa, un servidor s´ha desplaçat a Cala d´Or per disputar la penultima cursa de la Challenge de Primavera, campionat molt concorregut per equips i corredors d´arreu de categories Senior/Master Elit/Sub 23 i Professionals.
A Mallorca hi ha la particularitat que els Masters no tenen categoria pròpia, això implica que correm conjuntament amb corredors de categories superiors. El nivell per tant es força superior a les curses del calendari català com ho demostren els 112km de distància  i una mitja de 45,08km/h

El ritme inicial de cursa va ser frenètic, una veritable tortura, fins que es va fer un tall amb corredors importants implicats. No passa cada dia, poder compartir grup en cursa, rodant fort ,colze a colze, amb corredors de la talla de Mas, Riutort (Burgos BH) o els olimpics i medallistes de pista Torres i Muntaner (Performance United). Finalment del grup capdevanter només van arribar els professionals Riutort i Mas, que es van disputar la victòria (veure classificació). El grup perseguidor vam arribar a 1min 43seg.
Degut a un problema amb l´abituallament, als ultims kilometres, tot i anar molt ben posicionat per disputar al màxim a l´arribada, van començar a aprareixer fortes rampes, cosa que va fer impossible fer res a l´esprint entrant dels darrers del grup perseguidor.