dilluns, 18 de març de 2013

17/03/2013 V Gran Premi Vila del Papiol

 Tot i les previsions meteorològiques una molt bona representació de l'equip: Ignasi Calls, Pere Amadó, Sergi Sales, Xavi Xampeny i Ramon Coumulada, hem anat al Papiol a estrenar la Xallenge Catalana Senior / Master-30 en un circuit poligonero d'aproximadament 1,5km. La cursa ha consistit en 40 voltes sense sprints intermitjos, és a dir, en línia.


Abans de començar ja plovia amb intensitat i durant els 90min de cursa ha anat engegant i parant, anàvem tan molls que ja no sabíem si l'aigua venia de dalt o de baix.


 
Amb aquestes condicions meteorològiques hem tingut una cursa força accidentada amb algunes caigudes dins el pilot.Pel que fa a resultats, després d'una gran entesa dins l'equip, hem aconseguit ser el millor equip de la jornada. Primera victòria de l'equip SALICRU - MAASAI TEAM.A nivell personal el destacat de la jornada ha sigut l'Ignasi.


Després d'anar unes 15 voltes escapat amb un altre corredor ha aconseguit creuar la meta en segona posició de la classificació general i primer Senior.Enhorabona Ignasi!!La resta hem contribuit a aconseguir la victòria per equips entrant 4 dels 5 que hem participat entre els 10 primers classificats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada