dilluns, 15 de juliol del 2013

13/07/2013 III Cursa Ciclista Barri del Grau (Amposta)

Després de 2 caps de setmana sense posar-nos el dorsal ja en tornavem a tenir ganes i va tocar desplaçar-nos cap a la comarca del Montsià, a Amposta per participar a la cursa que organitza per tercer any consecutiu el Club de Joves Ciclistes d'Amposta al barri del Grau en motiu de la seva Festa Major.

Així doncs, l'Ignasi, en Xampi i en Pere marxem de casa a les 13:30h per arribar amb una hora de marge i poder fer unes voltes al circuit. Aquesta vegada ha tocat un circuit quadrat d'aproximadament 1km de longitud on hem fet 40voltes.

El sol ja ens escalfa prou, no cal fer gaires voltes per entrar en calor!

La cursa comença puntualment a les 17:00h i a partir de la segona volta la cursa comença a agafar ritme.

Es fa una escapada de 4, on hi ha en Pere, que va agafant ritme, però no prou per marxar definitivament.

Al gran grup l'Ignasi i en Xavi van controlant la cursa a bon ritme.

Al cap d'unes voltes un altre grupet aconsegueix enllaçar, però els canvis de ritme continuen i es torna a formar un grup, aquesta vegada de 5 on també s'hi va poder posar en Pere.
Tot i els constants canvis de ritme dels més ambiciosos del grupet hi ha una entesa prou bona i es  va agafant velocitat i ritme i les voltes van passant.

A poques voltes del final els nervis augmenten i l'entesa va disminuint fins a disputar un esprint de 5 corredors on aconsegueix guanyar en Dani de MuntBikes.

Pel que fa a la categoria Senior, l'Ignasi continua recollint premis i per partida doble!

Després d'un esprint ajustat amb el 2on classificat, l'Albert Giol, va entrar en 3era posició.