dilluns, 24 de juny del 2013

23/06/2013 I Trofeu Revetlles de Sant Joan Montornès del Vallès 2013

Per quarta setmana consecutiva i ja tancant la campanya del mes de juny, hem tingut l'equip al peu del canó. Aquesta vegada la cursa ha estat a Montornès del Vallès en un circuit semi-urbà de 3km on hem fet 25 voltes.
La cursa s'ha disputat en línia, és a dir, la classificació es fa segons l'ordre d'arribada, res de punts ni bonificacions per esprints.

Hi ha hagut un elevat nombre d'inscrits i ja a la primera volta ha començat la batalla per aconseguir estar a l'escapada bona. La duresa del circuit ha fet que a les primeres voltes uns 15 corredors ja hagin aconseguit deixar enrera el gran pilot. Entre ells hi han pogut ser l'Ignasi i en Pere, en Sergi ha optat per una tàctica diferent quedant-se al gran grup, tot i les seves grans dots estratègiques, aquesta vegada no ha funcionat.


 Ignasi

 Pere

Sergi


Després de molts intents, 2 corredors, l'Albert Bañeres (MuntBikes) i en David Pua (Megaelagas) han aconseguit marxar del grupet. La falta d'organització del grup perseguidor ha fet impossible la seva neutralització i l'Albert ha creuat la meta en solitari després que en David tingués una avaria i entrés amb el grup perseguidor.

L'Ignasi ha aconseguit un altre podi, 3er classificat en la categoria Senior.


I en Pere, tot i portar unes curses amb uns resultats poc destacables, segueix líder del campionat. A la foto amb el just guanyador de la cursa, l'Albert Bañeres (MuntBikes) i el guanyador de la categoria senior Albert Giol (AmatStrong).







I finalment foto dels 3 representants del SALICRU - MAASAI TEAM en aquesta cursa: Sergi, Pere i Ignasi. Per equips hem aconseguit la 3era posició per darrera del MuntBikes i el Lizarran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada