dijous, 9 de maig del 2013

III CHALLENGE ARAGÓ MASTER 4 i 5 de Maig 2013

Tot el gruix de l´equip ens vam desplaçar a terres aragoneses per disputar una cursa per etapes de prestigi dins el calendari Senior/Master espanyol. La teniem plantejada al nostre calendari des de feia mesos. Una experiència més per al Team Maasai que ens va consolidant com un equip a tindre en compte en aquesta categoría tan disputada.
La Challenge constava de tres etapes: una crono individual de 9km a Longares, i dues etapes en linea de 90km a Fuendetodos i 92 km a Cariñena



A Destacar l´altíssim nivell del pilot, la majoría habituals a les curses per etapes.  Experimentats contrarrellotgistes, rodadors, escaladors... Amb una inscripció de 200 corredors hi havia corredors a tindre en compte en totes les especialitats tal i com vam poder comprovar a la carretera.

Tinguent en compte que l´objectiu principal era agafar experiència (fita conseguida),vam tornar amb la sensació d´haver guardat alguna bala a la recàmara i que la podiem haver utilitzat puntualment en algún moment en que la carrera es decidía: alguna escapada, l´últim port de l´ultima etàpa...
Lluny de ser una crítica, hem tornat tots amb un bon regust. Per alguns més joves era la primera experiència en una volta per etapes, per d´altres més veterans hi tornavem després d´ haver-ne corregut forçes en temporàdes anteriors.

Des de la web de la challenge podreu veure videos molt interessants de totes les etapes, així com un recull de fotografíes.


Xampi 3,2,1 arrenquem!!


En Sergi va poder comprobar que Cariñena es una bona zona de vins.


Consagració d´en Ramon amb notable alt.


El Team preparant l´etapa



Argraïr a les nostres seguidores Lídia, Eli i Cati que van ser un gran suport en cursa, per si ens feia falta alguna roda, recanvi, bidons.... Xapó!

Aquest proper cap de setmana el Team Maasai es divideix en dos: Ignasi, Pere, Santi i Xavi van cap als Campionats de Catalunya de Contrarrellotge a Montroig del Camp i en Cesc, Sergi i Ramon ens representarán a la Terra de Remences.

Molta sort a tots i quasi obligat no tornar amb les mans buides!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada