diumenge, 12 de maig del 2013

12/05/13 CAMPIONATS DE CATALUNYA C.R.I. MONTROIG DEL CAMP

Aquest cap de setmana el Team Maasai tenia varis fronts oberts. Ho hem fet tant be com hem pogut,  i crec que ens en hem sortit!

Dissabte, obria el teló en Santi Segú que es va desplaçar a Vilanova i la Geltru per disputar la cursa del calendari Elit  II classica Isaac Galvez, conseguint una meritoria 20 ena posició (classificacions)

Diumenge en Pere, Ignasi i Xavi ens hem desplaçat a Montroig del Camp per disputar els Campionats de Catalunya de contrarrellotge individual.
Sobre un circuit de 14,2 Km amb lleuger vent lateral ens hem exprimit tant com hem pogut. Es tracta d´una disciplina que no tenim molt treballada pero que malgrat tot ens l´hem près amb moltes ganes!
Els temps prou bons, Pere 19:56 min Xavi 20:22 min i l´Ignasi 20:38 min. Es tractava de no tornar amb les mans buides, i d´això se n´ha encarregat l´Ignasi conseguint una meritòria 3a posició en categoria Sènior. Enhorabona company, podi dels importants avui!  (classificacions)

En Pere arrencant amb força.

En xavi, acoplat, apropant-se a meta.

Els corrons treien fum avui! Fent un escalfament com cal i amb bon ambient.

L´ignasi, que ens ha donat la sorpresa del dia!

D´altra banda, en Cesc, Sergi i Ramon ens representaven juntament amb d´altres Maasais a Terra de Remences, més que coneguda Marxa Cicloturista. El color vermell dels nostres maillots s´ha fet notar!
En Cesc i en Sergi han arribat en el grup capdevanter i els demés han fet uns temps molt meritòris.

Cesc i Sergi en el grup capdevanter


Ara tindrem un merescut descans de competició per unes setmanes. Seguirem informant!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada