dilluns, 9 de setembre de 2013

28/09/13 - 59a CURSA TROFEU FESTES DEL TURA D'OLOT

Feia força curses que no ens reuniem 5 integrants de l'equip: Ramon, Xavi, Ignasi, Sergi i Pere. Aquesta vegada va ser per participar a una de les curses més emblemàtiques del calendari ciclista català, la 59a Cursa Trofeu Festes del Tura d’Olot.

 Escalfant motors
 
Aquest any la novetat ha estat que, juntament amb els corredors ELIT i SUB-23 també hi hem pogut participar els SENIORS i MASTER-30 i així aconseguir una participació propera als 100 participants.

Sortida amb l'Ignasi i en Ramon a les primers posicions

El recorregut uns 111km recorrent alguns dels millors paratges gironins: la Pinya, Les Preses, St. Esteve d’en Bas, St. Feliu de Pallerols, Les Planes, Les Ancies, Sant Esteve de Llémena, Llorà, Sant Gregori i Girona (Fontajau), Sarrià de Ter, Medinyà, Cornellà de Terri, Palol de Revardit, Cruànyes (Camós), Porqueres (meta volant), Mieres, Santa Pau Alt de St. Llúcia i Olot.Les característiques del recorregut i la velocitat mitjana, propera als 40km/h van fer que el gran grup anés perdent integrants.

Des dels primers quilòmetres es formaria una escapada amb uns 10 integrants, d'on només els més forts aconseguirien seguir el ritme fins al final i d'on en va sortir el guanyador de la cursa, l'argentí afincat a Girona Emiliano Ibarra.

Darrera els intents per tallar el grup i enllaçar amb el grup capdavanter van ser continuats, però no hi va haver el tall definitiu fins al final de l'Alt de St. Llúcia just abans d'iniciar la baixada fins a Olot, on un grup de 9 corredors van aconseguir marxar fins a la meta aconseguint un avantatge de 10 segons sobre el grup perseguidor.

Pel que fa a la nostre classificació: en Sergi i en Pere van entrar en el segon grup, amb en Pere com a 3er classificat MASTER-30 i en Sergi 5è.L'Ignasi i en Xavi van entrar a uns 6 minuts, on l'Ignasi va aconseguir la 2ona posició en la classificació SENIOR.

En Ramon, després de lluitar en els primers instants de la cursa va arribar poc després.

Pel que fa a la classificació per equips vam aconseguir una meritòria segona posició.
La tercera posició obtinguda per en Pere li permet seguir LIDER del campionat.

Notes de prensa:
El garrotxí.
Empordà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada