dimecres, 19 de juny del 2013

16/06/2013 II TROFEU VILA D ANDORRA- MEMORIAL JORDI PEREZ

Aquesta vegada l'excursió per anar de carreres ha estat una mica més llarga del que estem acostumats. Ens hem desplaçat fins a Andorra per disputar el Trofeu Vila d'Andorra - Memorial Jordi Perez.

La cursa era diumenge, però entre divendres a la nit i dissabte al matí, l'Ignasi, en Ramon, en Xavi i en Pere ja ens vam anar desplaçant fins a Andorra per poder gaudir unes hores més del país dels Pirineus.

La cursa es disputava en un circuit sense cap dificultat destacable, sense grans pujades... com va sent habitual. Calia fer 25 voltes a un circuit d'aproximadament 2km amb esprints amb bonificacions de temps cada 5 voltes.

Aquesta vegada erem pocs participants, una trentena, suposem que el desplaçament i les característiques de la cursa hi poden tenir alguna cosa a veure. Tot i així la organització va ser excel·lent.



Pel que fa a nosaltres, en Pere va lluitant durnat unes 5 voltes en un grup de 4 corredors perseguint els 2 escapats i per evitar ser neutralitzats.


Finalment aquest grupet va ser neutralitzat pel pilot.

En Xavi va aconseguir 1 segon de bonificació en un dels esprints, fet que el va classificar en una bona posició final.



En Ramon, tot i no tenir un dels seus millors dies, no va dubtar en donar-ho tot per contribuir amb l'equip i ajudar quan va ser necessari.



I l'Ignasi va ser una peça clau en l'últim esprint ajudant a llençar en Pere per mirar d'aconseguir una bona posició i així mantenir el liderat de la classificació general.



Per equips ens vam classificar en segona posició, per darrera dels poderosos MuntBikes, enhorabona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada