dilluns, 29 d’abril de 2013

27/04/2013 XIII MARATON DE LOS MONEGROS

 Aquest cap de setmana el SALICRU-MAASAI TEAM s’hn desplaçat cap a terres Aragoneses amb la representació de l’Ignasi Calls i d'en Ramon Comulada per disputar una de les probes mes conegudes a nivell estatal amb BTT com la Maraton de los Monegros, que ja ha arribat a la seva 13ena edició amb mes de 6.000 participants en total entre el recorregut llarg i curt.


La jornada començava amb la baixa d’en Joan Calls i amb molts dubtes ja que les previsions meteorològiques durant la setmana no havien set del més engrescadores degut a que portaven dies anunciant pluja, la qual ens va acompanyar fins a la mateixa línea de sortida però ens va abandonar unes hores avanç del tret de sortida, amb l’aparició del sol però d'un fort vent que faria endurir encara més els 115km que teníem per endavant.

Així que a les 13:30 es donava el tret de sortida a una de les edicions més dures dels últims anys a causa del vent i de l’estat del terreny ben enfangat en algunes zones del recorregut, en que el guanyador va ser el corredor Baltasar Cuesta Garcia de Bicicletas Salchi amb un temps de 3h49". 
L’Ignasi Calls va ocupar una meritòria 41ena posició amb un temps de 4h08” arribant a encapçalar el grup principal en algun moment de la proba però amb la mala sort que va perdre un bidó pel camí i el va obligar a parar a avituallar-se i perdre la roda del grup capdavanter.


En Ramon Comulada en la seva primera participació va ocupar la posició 110 amb un crono de 4h20” tot i no poder sortir en el calaix dels 1000 primers de la proba ja que no tenia cap temps acreditat d’edicions anteriors cosa que va fer no pogués començar entre els més ràpids i tingues d’anar remuntat posicions des de bon inici.


També fer esmena a en Santi Segú que ens va acompanyar la setmana anterior a Arenys de Munt que va ocupar una fantàstica 12ena posició amb la seva espectacular GUESS amb rodes de perfil!
  


En definitiva un gran dia de BTT i una altre batalla al sac que segurament recordarem en el futur tant pels resultats obtinguts com per la duresa de la proba degut al fort vent que va bufar pels Monegros.
També mencionar l’excel·lent organització de la proba i donar les gràcies a tots els voluntaris ja que sense ells moltes d’aquestes probes no es podrien realitzar.

I ja per acabar el pròxim cap de setmana el SALICRU-MAASAI TEAM es torna a desplaçar cap a terres Aragoneses per disputar la III Challenge Aragón Màster  que consta de 3 etapes (1 contrarellotge i 2 etapes en linea) Seguirem donant guerra per Terres Aragonenes

Salut i GAS A LA BURRA!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada