dilluns, 25 de febrer del 2013

24/02/2013 Cursa social a Bescanó

Aquest diumenge, tot i les baixes temperatures, en Sergi Sales, en Xavi Xampeny i en Pere Amadó ens vam desplaçar cap a terres gironines per gaudir de la Cursa social de Bescanó, organitzada pel Club Ciclista SPORT TER "ELS BANDOLERS". Es tractava de la 5ena i última cursa del CAMPIONAT SOCIAL DE CARRETERA DE GIRONA 2013 .

Entre tots els participants "locals" també hi havia 2 equips holandesos amb ganes de gaudir del nostre clima, tot i que aquesta vegada es devien sentir com a casa, una mica abans de les 10h del matí estàvem a -2ºC.

El recorregut era de 65km amb 3 ports de tercera categoria, les Serres, les Encies i Mas Llunès i arribada en alt a l'estil de les grans clàssiques.

Tot i els 3 ports es va fer una mitja de 42,5km/h. Aquí teniu la classificació de la cursa. I com va sent normal últimament, en Guillem Danés també va ser amb nosaltres i va aconseguint la tercera posició a la categoria JUNIOR.