dimarts, 29 de gener de 2013

27/01/13 Gran Premi Bicicletes Esteve a Palamos


Aquest passat diumenge 27 de Gener els components del team Sergi Sales, Cesc Grau i Xavi Xampeny ens vam traslladar a Palamos per començar la temporada 2013 com solem fer quasi sempre amb els calendari gironí de curses socials.
Com s´esperava el ritme de cursa va ser altíssim comptant amb els millors corredors del camp Elit i Sub 23. El perfil força trencacames, d´on destaquem la classica pujada a la Ganga pel costat de La Bisbal.
La dificultat més gran, tal i com es podía apreciar al rutometre, eren les estretes carreteres que transcorren pels bonics pobles de l´empordà. Fàntastiques per la pràctica del cicloturisme però poc ciclables per un pilot que acaba d´encetar la temporada i que es mou a velocitats de vertigen.
Hi va haver algunes caigudes i accidents, lamentablement entre ells en Xavi que estarà uns dies descansant degut a una fractura del cap del radi.
Destacar la 3a posició MA-30 d´en Sergi Sales, corredor que com podreu comprobar a lo llarg de la temporada treu petroli de qualsevol situació. En Cesc Grau va arribar comodament enmig del pilot, tingueu-lo molt en compte aquest any!
El Celoní Guillem Danés, flamant fitxatge de l´equip de btt SCOTT també va abandonar per caiguda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada