dijous, 7 de novembre del 2013

27/10/13 COPA CATALANA CX LES FRANQUESES - GRAN PREMI GUESS

Arriba la tardor i l´equip està amb fal.lera de ciclocross. Un cop finalitzada la temporada de curses de carretera molts corredors s´apunten a aquesta modalitat que ha tingut un augment considerable de participació en els darrers anys, així com curses, clubs organitzadors...
A l´equip, uns més centrats en buscar un bon resultat, altres buscant la diversió i començar a posar els fonaments de la propera temporada, ens hi deixem la pell. La questió es gaudir d´aquesta modalitat tant especial i autentica tot i  que estiguem a sur d´europa i les temperatures un xic altes.


El circuit de les franqueses es una mica talismà per l´equip, enguany amb en Pere molt motivat en aquesta primera cita, fent una cursa de menys a mes amb un final espectacular, va poder guanyar la categoria Master-30, siguent 3er de la General. Enhorabona!
L´Ignasi en progresió constant en la seva 2a temporada, en Ramon amb un principi espectacular tot i debutar, i en Xavi amb una mica de mala sort: punxada i sense roda de recanvi a boxes... Malgrat tot, acabant la cursa. Classificacions
Resumint, els Maasais ens vam deixar veure, i molt! Potser en part, pel nombrós public Celoní que vam tindre. Gràcies a tots!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada