diumenge, 1 de setembre del 2013

24/08/13 VALLTER 2000 - 60è GP Ripoll - 19è Memorial Fermí Pujol

Amb mig equip disputant els campionats d´Espanya a Murcia, en Ramon Comulada i en Xavi Xampeny ens vam desplaçar fins Ripoll per disputar la clàssica pujada d´estiu de Ripoll a Vallter 2000. Sense ser especialistes quan el terreny fa pujada i la recent tornada de vacançes va fer que el més destacable fos la dantesca pedragada que ens va caure a l´alçada de St. Pau de Seguries. 




La pluja i la pedragada va fer estralls en el pilot. Molts de nosaltres no haviem tingut cap experiència en aquestes condicions climàtiques tant adverses. L´esperit Maasai no ens va deixar abandonar.

Ambdos corredors vam arribar força ben colocats a l´alçada de Setcases però a partir d´aquest punt, la cursa es va sel.leccionar molt i els corredors élit, junior i màster més escaladors van marcar la diferència.

La sorpresa de la jornada va ser la visita del lluitador Sylvain Chavanel. El corredor de l´Omega Pharma que te la segona residència a Font Romeu, estava entrenant per la zona preparant la segona part de la temporada i va demanar per poder correr. Malauradament les normes picades a pedra de la federació no van permetre que aquest Maasai en majuscules pogués participar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada