diumenge, 31 de març del 2013

31/03/13 XXIX TROFEU PASCUA ARIANY

Continuant amb l´estada a Mallorca, avui es disputava una cursa emblematica del calendari balear per Pascua.
La duresa de les curses a Mallorca en categoria Open, estàn fent que siguin un autèntic viacrucis de Setmana Santa! Després de la Challenge de primavera a Cala d´Or, el trofeu Pascua Ariany prometia duresa en els seus dos sectors. Pel mati en un circuit urbà de 3,6 km on es feien 12 voltes i d´on es classificaven els 30 millors temps i per la tarda en una versió més reduïda de 1,1 km i 25 voltes. Ambdos circuits tenien en comú una dura pujada a la recta de meta que volta a volta anava restant forçes a la majoria del pilot.
El sector del matí ha estat força exitós. Bona col.locació, atent tota la cursa i una ultima pujada a molt bon ritme han fet assolir 13 ena posició i 2on Master 30. La victoria ha estat per el diploma olímpic a londres David Muntaner (Performance United Felt).



Aquest resultat prodria semblar prometedor de cara a la tarda, però coneixent l´alt nivell de competivitat dels corredors Balears, molts d´ells experimentats en aquests tipus de circuits i formats de curses en dos sectors, ja em feia pensar en la possibiltat d´un desenllaç com el que hi ha hagut.
El sector de la tarda més explosiu i selectiu que el del matí ha començat a un ritme frenètic. Alguns equips volien reduir la distància que David Muntaner els havia tret en el primer sector, pel que s´ha vist sense resultat. Això si, aquest inici endimoniat ha esmicolat el pilot que ha perdut unitats ja des de la primera volta. Jo he aguantat la meitat d´aquest segon sector però malauradament m´he quedat despenjat. La nota positiva ha estat que he aguantat fins al final amb volta perduda tot i que era llaminer posar peu a terra un cop ja no hi ha opcions.


Aquí amb els germans Muntaner, Albert i David (guanyador final). Aquest any competeixen plegats a   l´equip americà Performance United Felt sota la direcció d´Andy Sparks.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada