dissabte, 28 de setembre del 2013

14/09/2013 - COPA CATALANA SENIOR MASTER30 DE SANT ESTEVE DE BAS

Després de la remullada de dimecres a Bellvitge qui més qui menys ens trobem refredats i alguns amb una mica de febre, però això no impedeix que anem fins a Sant Esteve d'en Bas, poble mundialment conegut per organitzar la marxa cicloturista Terra de Remences.

Ens espera un circuit dur de 5 voltes pels entorns del poble, amb un mur especialment dur al poble de el Mallol.

11/09/2013 - XXIV CURSA CICLISTA BELLVITGE

Avui, diada nacional, ens llevem ben d'hora per enllestir la cursa de Bellvitge i anar a fer país a la Via Catalana cap a la Independència.

De camí cap a Bellvitge ens fa un bon ruxat que fa pensar que ens espera un matí humit!

Arribem a lloc i la resta de corredors tampoc s'han espantat per la pluja, tots plegats busquem un refugi fins al moment de començar la cursa.

Degut a la pluja i algun cotxe mal aparcat l'inici de la cursa es retrassa una mica i comencem tots ben molls!

Les 12 voltes a realitzar es van desenvolupant sense grans incidències. Una escapada consentida pel gran grup on 4 corredors lluitaran per la victória de la cursa. Finalment guanyada per l'Hector Abad.

Per darrera alguns intents de marxar del gran grup sense èxit fan que la classifiació final es resolgui a l'esprint.

I sens dubte, el més destacat de la jornada fou la victòria en la categoria SENIOR obtinguda per en Ramon Comulada.

I algunes imatges més de la cursa gentilesa de Angel F.Santos:

dilluns, 9 de setembre del 2013

28/09/13 - 59a CURSA TROFEU FESTES DEL TURA D'OLOT

Feia força curses que no ens reuniem 5 integrants de l'equip: Ramon, Xavi, Ignasi, Sergi i Pere. Aquesta vegada va ser per participar a una de les curses més emblemàtiques del calendari ciclista català, la 59a Cursa Trofeu Festes del Tura d’Olot.

Escalfant motors

Aquest any la novetat ha estat que, juntament amb els corredors ELIT i SUB-23 també hi hem pogut participar els SENIORS i MASTER-30 i així aconseguir una participació propera als 100 participants.

Sortida amb l'Ignasi i en Ramon a les primers posicions

El recorregut uns 111km recorrent alguns dels millors paratges gironins: la Pinya, Les Preses, St. Esteve d’en Bas, St. Feliu de Pallerols, Les Planes, Les Ancies, Sant Esteve de Llémena, Llorà, Sant Gregori i Girona (Fontajau), Sarrià de Ter, Medinyà, Cornellà de Terri, Palol de Revardit, Cruànyes (Camós), Porqueres (meta volant), Mieres, Santa Pau Alt de St. Llúcia i Olot.

Les característiques del recorregut i la velocitat mitjana, propera als 40km/h van fer que el gran grup anés perdent integrants.

Des dels primers quilòmetres es formaria una escapada amb uns 10 integrants, d'on només els més forts aconseguirien seguir el ritme fins al final i d'on en va sortir el guanyador de la cursa, l'argentí afincat a Girona Emiliano Ibarra.

Darrera els intents per tallar el grup i enllaçar amb el grup capdavanter van ser continuats, però no hi va haver el tall definitiu fins al final de l'Alt de St. Llúcia just abans d'iniciar la baixada fins a Olot, on un grup de 9 corredors van aconseguir marxar fins a la meta aconseguint un avantatge de 10 segons sobre el grup perseguidor.

Pel que fa a la nostre classificació: en Sergi i en Pere van entrar en el segon grup, amb en Pere com a 3er classificat MASTER-30 i en Sergi 5è.

L'Ignasi i en Xavi van entrar a uns 6 minuts, on l'Ignasi va aconseguir la 2ona posició en la classificació SENIOR.

En Ramon, després de lluitar en els primers instants de la cursa va arribar poc després.

Pel que fa a la classificació per equips vam aconseguir una meritòria segona posició.

La tercera posició obtinguda per en Pere li permet seguir LIDER del campionat.

Notes de prensa:
El garrotxí.
Empordà

diumenge, 1 de setembre del 2013

24/08/13 VALLTER 2000 - 60è GP Ripoll - 19è Memorial Fermí Pujol

Amb mig equip disputant els campionats d´Espanya a Murcia, en Ramon Comulada i en Xavi Xampeny ens vam desplaçar fins Ripoll per disputar la clàssica pujada d´estiu de Ripoll a Vallter 2000. Sense ser especialistes quan el terreny fa pujada i la recent tornada de vacançes va fer que el més destacable fos la dantesca pedragada que ens va caure a l´alçada de St. Pau de Seguries.

La pluja i la pedragada va fer estralls en el pilot. Molts de nosaltres no haviem tingut cap experiència en aquestes condicions climàtiques tant adverses. L´esperit Maasai no ens va deixar abandonar.

Ambdos corredors vam arribar força ben colocats a l´alçada de Setcases però a partir d´aquest punt, la cursa es va sel.leccionar molt i els corredors élit, junior i màster més escaladors van marcar la diferència.

La sorpresa de la jornada va ser la visita del lluitador Sylvain Chavanel. El corredor de l´Omega Pharma que te la segona residència a Font Romeu, estava entrenant per la zona preparant la segona part de la temporada i va demanar per poder correr. Malauradament les normes picades a pedra de la federació no van permetre que aquest Maasai en majuscules pogués participar.